Een rit bestellen

U kunt op twee manieren een rit bestellen:

Online op deze website

Boek uw rit via de groene reserveringsknop onderaan de pagina. U moet u eenmalig registreren, daarna kunt u vervolgens inloggen op uw persoonlijke pagina. Deze staat op een aparte reserveringswebsite. LET OP: een rit met aankomstgarantie is alleen telefonisch te boeken.

Telefonisch

Telefonisch een rit bestellen kan van 6.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ‘s nachts 0900 - 55 11 551

Bestel uw rit bij voorkeur minimaal 1 dag van te voren, uiterlijk 1 uur voor gewenst vertrek.
Een rit met aankomsttijdgarantie geldt alleen voor ritten naar een bruiloft, begrafenis/crematie, aansluiting openbaar vervoer en diploma-uitreiking, dienen uiterlijk 4 uur voor de gewenste aankomsttijd besteld te worden. Deze kunt u alleen telefonisch boeken. Geef duidelijk aan dat het om een rit met aankomstgarantie gaat.

Heeft u een rit tussen 06.00 uur en 08.00 uur in de ochtend nodig , bestel uw rit dan de dag of avond ervoor. Dit kan tot 22.00 uur in de avond.

LET OP: vaste ritten die al zijn ingepland, komen te vervallen op een feestdag (link maken). Wilt u op een feestdag toch gebruik maken van Valleihopper, dan dient u deze rit opnieuw te boeken als losstaande rit.

Belservice

Wij raden u om de belservice aan te vragen bij uw ritreservering. U krijgt dan vijf minuten voor aankomst van de chauffeur een telefonisch bericht. De chauffeur kan dan ook contact met u opnemen bij onverhoopte vertraging of als chauffeur u niet aantreft op het afgesproken ophaaladres.